19 Eylül 2024 Perşembe

YILMAZ, BİR DİZİ AÇILŞA KATILACAK

Cevdet Yılmaz, Bingöl'de bir dizi açılışa katılacak. 13-14 Eylül tarihlerinde Bingöl'de gerçekleşecek programda, projeler hayata geçirilecek.

12 EYLÜL 2024 PERŞEMBE 16:48
0
660
0
AA aa
YILMAZ, BİR DİZİ AÇILŞA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 13-14 Eylül tarihlerinde Bingöl'de gerçekleştirilecek çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere kente geliyor. Yılmaz'ın programı, hem Bingöl merkezde hem de Solhan ilçesinde önemli projelerin hayata geçirilmesine tanıklık edecek.

Yılmaz'ın 13 Eylül Cuma günü Bingöl ziyareti, sabah saat 09:00'da Hisarcıklıoğlu Sanayi Camii'nin açılışı ile başlayacak. Bu önemli törenin ardından Solhan ilçesine hareket edecek olan Yılmaz, burada Solhan Hükümet Konağı, Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi ve diğer eğitim kurumlarının resmi açılışlarını gerçekleştirecek. Program, Cuma günü saat 15:30'da sona erecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın Bingöl'deki ikinci günü ise 14 Eylül Cumartesi sabahı 11:35'te Bingöl İl Halk Kütüphanesi'nin açılışıyla devam edecek. Ardından saat 13:45'te, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak Perdesan Brode İplik A.Ş.'nin açılışına katılarak programını tamamlayacak.

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.09.2024
18:21
FAİLİN AKLİ DENGESİ YERİNDEYMİŞ!
FAİLİN AKLİ DENGESİ YERİNDEYMİŞ!
Bingöl'de bıçakladığı 9 kişiden 4'ünü öldüren madde bağımlısı katil zanlısı için adli tıp kurumundan rapor çıktı. İşte gelişmeler…
16.09.2024
14:47
BİR BELEDİYE BAŞKANI DAHA İSTİFA ETTİ
BİR BELEDİYE BAŞKANI DAHA İSTİFA ETTİ
Partisine yönelik eleştirilerde bulunduğu açıklamasında; 'İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak benim gördüğüm lüzum üzerine partiden istifa ederek, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim' dedi.
14.09.2024
13:22
TRT`DEN BİNGÖL`E ÖZEL BELGESEL
TRT'DEN BİNGÖL'E ÖZEL BELGESEL
Efsaneler şehri Bingöl'ün köklü tarihi ve görsel hazineleri 'TRT Belgesel'de hayat buluyor. TRT iç yapımlar tarafından hazırlanan '12 Efsaneler Şehri Bingöl Belgeseli', Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde ilk kez izleyiciyle buluştu.
13.09.2024
17:59
BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
Bingöl merkez Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Eşref Varol, 5 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.
13.09.2024
13:47
BİNSİDAP DÖRT  TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
BİNSİDAP DÖRT TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP), gerçekleştirilen saha çalışmaları çerçevesinde Bingöl'ün sağlık sorunlarıyla alakalı dört başlıkta taleplerini paylaştı ve destek çağrısında bulundu.
13.09.2024
13:41
ÇOCUKLAR` HAYAT NAMAZDA  GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
ÇOCUKLAR' HAYAT NAMAZDA GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
Bingöl'de Kuran Nesli Platformu tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Hayat Namazla Güzeldir' programı 15 Eylül Pazar günü Bingöl'de düzenlenecek. Çocuklar namaz kılacak, oyun, ilahi ve şiir seslendirecekler.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın