12 Eylül 2026 Cumartesi

YENİ GENÇ MURATSPOR'A 'USTA' JEST!

Genç Şehir Stadyumundaki soyunma odası ihtiyacını tek telefonuyla gidererek Yeni Genç Muratspor'a jest yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretinde de stadyumda incelemelerde bulunup sıkıntılarla ilgili detaylı bilgi aldı. Sporcularla sohbet edip başarı dileklerini paylaşan Vali Usta, imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceğini belirterek gönülleri fethetti.

21 EYLÜL 2023 PERŞEMBE 16:57
0
1632
0
AA aa
YENİ GENÇ MURATSPOR`A `USTA` JEST!

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretleri kapsamında tarihi, doğallığı ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Genç ilçesinde temaslarda bulundu. Buradaki ilk ziyaretini Genç Kaymakamlığı'na yapan Vali Usta, kaymakamlık önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Sıcak karşılama için teşekkür eden Vali Usta, Kaymakam Muhammet Güzel'den ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Genç Belediyesi'ne geçen Vali Usta, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'ten ilçenin altyapı çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgi aldı, Genç ilçesine kazandırılan hizmetlerden çok etkilenen ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ile ekibine özel teşekkür eden Vali Usta, ilçeye kazandırılacak yeni hizmetler içinde başarılar diledi.

İlçe Jandarma, Emniyet Müdürlüğü ve esnaf ziyareti de gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Usta, sıcak karşılama eşliğinde sohbet edip çay içtiği vatandaşların taleplerini de dinledi.‘ Hayırlı olsun' dileklerinde bulunan vatandaşlara teşekkür eden Vali Usta, esnaflara da hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

YÖNETİMİN İSTEĞİNİ KIRMADI, BİR TELEFONLA SORUNU ÇÖZDÜ

Vali Usta'ya geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yeni Genç Muratspor yönetimi, Vali Usta'dan soyunma odası ve saha onarım işinin çözülmesini talep etti. Ziyaret esnasında tek telefonla sorunu çözüme kavuşturan Vali, ilçe ziyaretinde Yeni Genç Muratspor yönetimi ve futbolcuları ile bir araya gelerek başarılar dilerken, daha sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı; “Yeni Genç Muratspor yöneticilerinin yaptıkları ziyaretlerde sorunlarını dinlemiş ve en kısa zamanda gelerek sorunları yerinde göreceğim demiştim. Gittim ve gördüm. Sporcularla tanıştım. Müsabakalarını Gençte oynamaları için eksikler noktasında elimizden geleni yapacağız.”

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın