12 Eylül 2026 Cumartesi

YANGIN ÖNLEMLERİ KONUŞULDU

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yangın önleme ve müdahale faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Genç Orman İşletme Şefliği Yangın Harekat Merkezini ziyaret etti.

26 HAZİRAN 2024 ÇARŞAMBA 13:58
0
1262
0
AA aa
YANGIN ÖNLEMLERİ KONUŞULDU

Yangın Harekat Merkezinde görev yapan personelle bir araya gelen Kaymakam Muhammet Güzel, yangınla mücadelede yaşadıkları zorlukları ve ihtiyaçlarını dinledi. Yangın sezonunda yapılması gereken hazırlıklar ve alınacak tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Güzel, ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, ilçemizin doğal zenginliklerini koruma konusundaki hassasiyetin devam edeceğini vurgulayarak, “Yangınlarla mücadele, hem doğal çevremizin korunması hem de vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından büyük bir önem taşımaktadır. Yangın Harekat Merkezimizin, yangınlara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ederek yangınları kontrol altına alma noktasında gösterdiği çaba ve başarıyı takdir ediyorum. Tüm personelimize, bu zor ve önemli görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyareti sırasında, Kaymakam Muhammet Güzel'e İlçe Orman İşletme Şefi Çetin İnan ve yangınla mücadele biriminden sorumlu personel eşlik etti.

HABER: SINAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın