08 Eylül 2024 Pazar

TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR!

Genç Bingöl Karayolunda Toplu Konut İdaresi tarafından yapımına başlanan 800 konutun inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

18 TEMMUZ 2024 PERŞEMBE 16:44
0
882
0
AA aa
TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR!

Bingöl merkez Genç yolunun Şeyh Ahmet Türbesi yol ayrımı karşısında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan 800 konutun inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafıdan Bayındırlar Yapı AŞ ve Halil Koç İnşaat AŞ iş ortaklığına yaptırılan 800 konutun yaklaşık 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Kültür Mahallesi sınırları içerisinde yer alan eski Tugay Komutanlığı alanında yapılan 800 konut, 1 cami ve 5 dükkandan oluşan ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemeleri işini kapsayan proje 1 milyar 591 milyon lira tutarında.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın