20 Haziran 2026 Cumartesi

TEMELİ ATILDI

Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı. 6 Hekimin görev yapacağı Aile Sağlık Merkezi yapımının 250 takvim gününde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

25 NİSAN 2021 PAZAR 15:55
1
2036
0
AA aa
TEMELİ ATILDI

Son zamanlarda yapılan yatırımlarla Genç ilçesi yeni bir ivme kazanırken, Sağlık alanında da çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in yer tahsisinin ardından Sağlık Bakanlığı nezdinde yürütülen çalışmalar ile Yenişehir Mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı. 6 Hekimin görev alacağı Aile Sağlığı Merkezi, 1306,08 m2 arsaya, 1227,68 m2 kapalı alana ve 393,70 m2 inşaat oturum alanına sahip olup, bodrum kat + zemin kat + 1. Kat olarak inşa edilecek.

“MUHTAR'DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”

İhalesi Üçyaz İnşaat tarafından alınan ve geçtiğimiz hafta içerisinde Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu ve vatandaşların duasıyla temeli atılan Aile sağlık merkezinin 250 takvim gününde bitirilmesi öngörülürken, Muhtar Sarıoğlu, ASM'nin mahallelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtar Sarıoğlu, “Projenin başından sonuna kadar yanımızda olan ve yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik başta olmak üzere mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan ASM'nin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın