08 Eylül 2024 Pazar

TANER: 'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Genç ilçesinde uzun yıllardır Ziraat Bankası Müdürlüğünü yürüten Necat Taner, Malatya Pütürge Ziraat Bankası Müdürlüğüne atandı. Taner, Genç'ten ayrılmanın zor olduğunu belirtirken, tüm Genç halkından helallik istediğini ifade etti.

18 TEMMUZ 2024 PERŞEMBE 16:32
2
669
0
AA aa
TANER: `HAKKINIZI HELAL EDİN`

2018 yılında Genç ilçesine ataması yapılan ve o günden bu yana halkla olan diyaloğu nedeniyle çokça sevilen Genç Ziraat Bankası Müdürü Necat Taner tayin nedeniyle ilçeye veda etti. Malatya ili Pütürge ilçesinde tayini çıkan Taner, tayini ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; tüm Genç halkına çok teşekkür ettiğini belirterek, ilçede görev yapmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti ve her kesimin kendisine haklarını helal etmesini istedi.

6 yıldır Müdürlük görevini yürüten Taner'in yerine ise Yedisu ilçe Ziraat Müdürü Cengiz Asılı atandı.

TANER, “ GENÇ HALKINDAN HELALLİK İSTİYORUM”

Taner yayımladığı veda mesajında; Kıymetli müşterilerim, değerli dostlarım ve çalışkan mesai arkadaşlarım. 2018 yılında başladığım Genç Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü görevimden yaklaşık 6 yıl sonra tayin olmam nedeniyle ayrılıyorum. Bu süreçte elimden geldiği kadarıyla Genç İlçesine, çiftçisine, esnafına, sanayicisine hizmet etmeye gayret gösterdim. Eksiklerimiz olmuştur, bu eksikleri de yerimize gelen arkadaşlarımız en iyi şekilde tamamlayacaklardır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yaptığım çalışmalarda bana destek veren mesai arkadaşlarım başta olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın