08 Eylül 2024 Pazar

ŞEHİTLER İCİN TEK YÜREK OLDULAR

FETÖ terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilmek istenen ancak Türk halkının topyekûn kahramanca direnişiyle püskürtülen darbe girişimi 8.yıl dönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi Genç ilçesinde de şiddetle kınanırken, Gençli vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla tek ses, tek yürek oldu.

16 TEMMUZ 2024 SALI 01:57
0
531
0
AA aa
ŞEHİTLER İCİN TEK YÜREK OLDULAR

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de ilçe protokolü ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Kent Meydanında bir araya geldi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının ardından Kaymakam Muhammet Güzel, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Veysel Yılmaz, “8 yıldır meydanlardayız ve daha nice yıllar meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Rabbim inşallah bundan sonra hainlere fırsat vermesin ve birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşlardan Servet Ağduk, “8'inci yılı olmasına rağmen hala meydanlardayız. Şer odaklarına karşı milletimiz dimdik ayaktadır inşallah. Yüce rabbim milletimize zeval vermesin inşallah. Hainlerin, darbecilerin bu halka çektirdikleri yeter artık diyoruz” dedi.

Programa Kaymakam Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABER: SİNAN ATAN 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın