21 Haziran 2026 Pazar

OTO YIKAMACILARDA 'KORONA' YOÄžUNLUÄžU

Korona virüsü vakalarının artmasının ardından Genç İlçesinde araç sahipleri, oto yıkamacıların yolunu tuttu. Korona virüsüne karşı bir çok alanda yapılan dezenfekte işlemlerini araçlarında da uygulamak isteyen sürücüler, oto yıkamacıların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

23 MART 2020 PAZARTESİ 14:11
0
2503
0
AA aa
OTO YIKAMACILARDA `KORONA` YOÄžUNLUÄžU

Türkiye'de görülen Korona virüsü vakalarının ardından birçok vatandaÅŸ oto yıkamacıların yolunu tuttu. Araçları yıkamanın yanında dezenfekte iÅŸlemi de yapan oto yıkamacılarda yoÄŸunluk yüzde 30 arttığı öÄŸrenildi.

Dünya üzerinde yaklaşık 120 ülkede görülen ve ölüm ile neticelenen Korona virüsü oto yıkamacıları sevindirdi. Türkiye'de Korona virüsünün görülmesi üzerine alınan tedbirlere ek olarak kendi tedbirlerini alan vatandaÅŸlar araçlarını alarak oto yıkamacıların yolunu tuttu. Korona virüsüne karşı bir çok alanda yapılan dezenfekte iÅŸlemlerini araçlarında uygulamak isteyenler oto yıkamacıların önünde sıra oluÅŸturdu. Oto yıkamacılar müÅŸterilerinin iç dış yıkamanın yanı sıra dezenfektasyon iÅŸleminin de yapılmasını hatta dezenfektasyon iÅŸlemi yapılma ÅŸartıyla araçlarını yıkamaya verdiklerini söyledi.

"YIKAMANIN YANI SIRA DEZENFEKTE İŞLEMİ YAPIYORUZ"

Korona virüsünden sonra müÅŸterilerin yıkamanın yanı sıra dezenfektasyon istediklerini söyleyen oto yıkamacı Sinan Gürbüz, "Korona virüsü vakalarından sonra müÅŸterilerimiz araba yıkatmaya devam ediyorlar. Artı olarak da korona virüsü durumlarından ötürü biz farklı olarak dezenfekte yapıyoruz. MüÅŸterilerimiz hem araba yıkatmaya geliyorlar hem de dezenfekte yaptırmaya geliyorlar. Bingöl'de bir ilk olarak tonyin ve autoglym ürünlerini kullanan tek firmayız. Tüm çalışmalar garantili olup dezenfekte iÅŸlemlerimiz sertifikalı ve faturalıdır" dedi.

Korona virüsü sebebiyle araçlarını dezenfekte ettirmeye gelen Mehmet Çelik ise, "Taşımacılık iÅŸiyle uÄŸraşıyoruz. O yüzden malum ülkemizde korona virüsünden dolayı araçlarımızı daha sık yıkamayı ve dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz. O yüzden yıkamacıların yolunu tuttuk, buradayız. Araçlarımızı dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın