08 Eylül 2024 Pazar

ORMAN YANGINI TEDBİRLERİ ELE ALINDI

Genç ilçesinde orman yangınlarıyla mücadelede alınacak tedbirlerin ele alındığı toplantıda, vatandaşların hassasiyetinin önem taşıdığına vurgu yapıldı.

10 HAZİRAN 2024 PAZARTESİ 13:38
0
543
0
AA aa
ORMAN YANGINI TEDBİRLERİ ELE ALINDI

Genç ilçesinde 'Orman Yangınları ile Mücadele Toplantısı' yapıldı. Genç Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda Kaymakam Muhammet Güzel başkanlığında düzenlenen toplantı, ilgili kurumlardan amirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Yaz sezonuyla birlikte, geçtiğimiz yıllarda meydana gelen yangınların tekrarlanmaması için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Güzel, orman yangınlarının önlenmesinde vatandaşların büyük rolü olduğunun altını çizerek orman yangınlarına karşı bilinçli olunması ve gerekli hassasiyetin toplumun tüm kesimleri tarafından gösterilmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın