Genç ilçesinde hem eğitimde hem de farkındalık çalışmalarında önemli işlere imza atan Genç Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri bu kez de ihtiyaç sahibi öğrenciler için kolları sıvadı.
İdareciler ve öğrenciler elbirliği yaparak bütçelerine göre evlerinde hazırladıkları yiyecekleri okul bahçesinde yaptıkları kermeste satışa sundu. Milli Eğitim camiasının ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde edilecek olan gelir ise ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masrafların da kullanılacak.
Düzenlenen kermes ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, Bu anlamlı ve hayırlı kermesin düzenlemesinde emeği geçen idareci ve öğrenci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sağ olsun hem Milli Eğitim camiamız hem de vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Buradan gelecek olan gelir de yine öğrencilerimize gidecek. Rabbim, kim emek vermişse hayrını kabul buyursun" şeklinde konuştu.
HABER:SİNAN ATAN
![](//www.havadis12.net/image/img/1/Foto_1666274096.jpg)
![](//www.havadis12.net/image/img/1/Foto_1666274117.jpg)
![](//www.havadis12.net/image/img/1/Foto_1666274141.jpg)