19 Haziran 2026 Cuma

MURATSPOR'DA ŞOK! YÖNETİM TOPLU İSTİFA ETTİ

Liglerin başlamasına 20 gün kala Muratspor yönetimi destek görmedikleri gerekçesiyle topluca istifa etti.

21 EYLÜL 2025 PAZAR 13:47
0
1347
0
AA aa
MURATSPOR`DA ŞOK! YÖNETİM TOPLU İSTİFA ETTİ

Liglerin başlamasına 20 gün kala Muratspor yönetimi destek görmedikleri gerekçesiyle topluca istifa etti.

Geçtiğimiz sezon uygulanan statü nedeniyle amatör kümeye düşen, ancak kurduğu güçlü kadroyla şampiyon olarak yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Yeni Genç Muratspor'da yönetim krizi patlak verdi.

Kulüp Başkanı Orhan Baysal ve yönetim kurulu, sahipsizlikten duydukları rahatsızlık üzerine toplu istifa kararı aldı. Yeni yönetimin oluşturulup oluşturulmayacağı belirsizliğini korurken, kulübün geleceği büyük bir soru işareti altında kaldı.

YÖNETİM İSYAN ETTİ, MURATSPOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL! 

Kulübün hiçbir kimseye borcunun olmadığı aksine kulübün hesabında 150 Bin TL nakit paranın bulunduğunu belirten Kulüp Başkanı Orhan Baysal yaşanılan sahipsizlikten ötürü kulübün önünü açmak adına istifa kararını aldıklarını belirtti. 

Baysal; “İçimiz kan ağlıyor ama yapacak bişey yok gönül verdiğimiz çocukluk aşkımız Muratspor için elimizden gelen herşeyi yaptık. Bizlerde maddi anlamda yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız ile beraber çökmüş durumdayız. Ne bir sponsorluk, ne bir telefon hiç kimsenin umurunda olmuyoruz olamıyoruz. Bizlerde güzide kulübümüzün önüne açmak adına bu akşam itibari ile topluca istifa kararı aldık” diye konuştu.

“ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ”

Muratspor Yönetimi ise; tüm desteğin yalnızca Bingölspor'a yönlendirildiğini belirterek duruma sert tepki gösterdi. Uyuşturucu ve terörle yıllarca mağdur edilen Genç ilçesinde, gençlerin tek umudunun futbol olduğuna dikkat çeken yönetim kurulu üyeleri, kulübün sahipsiz bırakılmasının ağır sonuçlar doğurabileceğini vurgulamak istiyoruz. Bizlerin tek derdi sadece Murat spor'un tekrardan özlenen günlere ve başarılı günlere geçmesini istiyoruz. Bu kulüpte yaşamalı. Bu kulübü yaşatacak olan da Genç'in büyükleridir. Biz naçizane görev yapma çabası içerisindeydik. Bugün itibari ile kulübün önünü açmak için istifa kararı aldık. Yeter ki Murat spor yaşasın ve yaşatılsın. İnşallah devlet büyüklerimizin yanı sıra siyasilerimiz, bürokratlarımız ve iş insanlarımız bu duruma sessiz kalmayıp Muratspor'a sahip çıkarlar. Her platformda üvey evlat muamelesine uğrayan Genç'in hak ettiği değeri görmesi artık bir keyfiyet değil, bir zarurettir”

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın