12 Eylül 2026 Cumartesi

MURATSPOR: BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!

Ligde kalma mücadelesinde 'ya tamam ya devam' maçına çıkan Genç Muratspor, Bulanık Kopspor'u 5-2 gibi tarihi bir skorla geçerek kaderini son haftaya taşıdı. Tüm zorluklara rağmen sahada destan yazan temsilcimiz, Doğubeyazıt karşılaşması öncesi şehri tek yürek olmaya çağırdı

26 NİSAN 2026 PAZAR 16:58
1
458
0
AA aa
MURATSPOR: BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!
Ligde kalma mücadelesinde “ya tamam ya devam” maçına çıkan Genç Muratspor, Bulanık Kopspor'u 5-2 gibi tarihi bir skorla geçerek kaderini son haftaya taşıdı. Tüm zorluklara rağmen sahada destan yazan temsilcimiz, Doğubeyazıt karşılaşması öncesi şehri tek yürek olmaya çağırdı.
Genç Muratspor, Bölgesel Amatör Lig'de kalma yolunda en kritik virajlardan birini farklı geçti. Bulanık Kopspor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 5-2 kazanarak ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.
İlk düdükle birlikte oyunun kontrolünü eline alan Muratspor, disiplinli oyunu ve yüksek mücadele gücüyle rakibine nefes aldırmadı. Hücumda etkili, savunmada ise hatasız bir görüntü çizen Genç ekibi, Bawer Kaya, Cengizhan Küser, Mehmet Becerir (2) ve Kaptan Selahattin Aras'ın attığı gollerle ligde kalma umudunu son maça taşırken rakibini ise kümeye düşürdü.
‘BU TAKIM LİGDE KALACAK MESAJI NET OLARAK VERİLDİ'
Sezon boyunca maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden Muratspor, tüm olumsuzluklara rağmen sahada ortaya koyduğu karakterle takdir topladı. Alınan farklı galibiyet, yalnızca 3 puan değil; aynı zamanda takımın inancını ve direncini de perçinledi. Teknik heyet ve futbolcuların ortaya koyduğu birliktelik, “bu takım bu ligde kalacak” mesajını net şekilde verdi.
ŞİMDİ HER ŞEY TEK MAÇA BAĞLI
Ligde kalma mücadelesi artık son 90 dakikaya kaldı. Genç Muratspor, sezonun kaderini belirleyecek Doğubeyazıt karşılaşmasına odaklanmış durumda. Bu mücadele, sadece bir maç değil; bir sezonun, bir emeğin ve bir şehrin geleceğinin belirleneceği “ölüm kalım” karşılaşması olacak.
GENÇ HALKINA AÇIK ÇAĞRI: TAKIMINA SAHİP ÇIK!
Hayati önem taşıyan bu karşılaşma öncesinde tüm gözler Genç'e çevrildi. Tribünlerin tamamen dolması ve şehrin tek yürek olması beklenirken, Muratspor'un en büyük gücü yine taraftarı olacak.
Bu kritik mücadelede verilecek destek, sahadaki mücadelenin en önemli tamamlayıcısı olacak. Şimdi birlik zamanı, şimdi takımına sahip çıkma zamanı!
HABER:SİNAN ATAN
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın