20 Haziran 2026 Cumartesi

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

7 yaşındaki çocuğa 4 köpek saldırdı, çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk tedavi altına alındı.

27 MAYIS 2022 CUMA 13:44
1
2293
0
AA aa
KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, merkeze baÄŸlı İnalı Mahallesi Okul sokakta meydana geldi. Dün akÅŸam saatlerinde sitenin dışına çıkan çocuk, 4 köpeÄŸin saldırısına uÄŸradı. Köpekler, 7 yaşındaki Mustafa Yalçın'ı bacakları ve çeÅŸitli yerlerinden ısırdı. VatandaÅŸların desteÄŸiyle hastaneye getirilen çocuk tedavi altına alındı. 

Önce Bingöl Devlet Hastanesi ardından da Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınan çocuÄŸun durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi.
Baba; “ateÅŸ düÅŸtüÄŸü yeri yakardı”
Olay anında ÅŸehir dışında olduÄŸunu söyleyen baba Nedim Yalçın, belediye ve ilgili kurumlara sokak köpekleri konusunda çözüm bulması gerektiÄŸini söyledi. 

Yalçın, “İl dışındaydım, yoldaydım sonra haber aldım 6.30 sıralarında benim çocuÄŸuma saldırıyorlar, 4 köpek. Ondan sonra bir vatandaÅŸ görüyor, sopa alıp köpekleri kovalıyor. 4 köpek saldırıyor, neredeyse çocuÄŸu parçalayacaklar. Abimler arabayla acile getiriyorlar ve diyorlar ki ‘ erken getirmeseydiniz kan kaybından giderdi' diye. Orada müdahale ettiler, sonra doÄŸum hastanesine getirdik. Dünden beri buradayız ailesi olarak. Bu benim çocuÄŸum deÄŸil, sizin de çocuÄŸunuz olabilirdi. Bir hamile abla olabilirdi. Biz mahallemizde emniyetli bir ÅŸekilde dolaÅŸamayacak mıyız? Köpekler Türkiye genelinde her yerde sıkıntı. Niye bir çare bulunmuyor? Hangi sokaÄŸa gidiyorsunuz, köpekler oradan, buradan çıkıyor. Ya bir çocuÄŸa ya bir bayana saldırıyor. DolaÅŸamayız. Kış boyunca zaten hep evdeydik, yaz geldi çocuklarımız çıksın dışarıya hava alsınlar, top oynasınlar ama öyle bir korku olmuÅŸ ki yazımız kış olmuÅŸ. Belediye başıboÅŸ hayvanlara sahip çıkması lazım. Benim hayvanlara karşı bir tepkim yok ama sahip çıkabilirler. Bir barınak yapsınlar, bir çözüm bulsunlar. Benim çocuÄŸum bugün ölseydi, ateÅŸ düÅŸtüÄŸü yeri yakardı” dedi. 
Durumu iyi olan çocuk Mustafa Yalçın ise ,“Site dışına gidiyordum, köpek sesi ben de koÅŸtum. Sonra da yanıma gelip ısırdılar beni. 4 köpek saldırdı. Bir tane abi beni sopayla kurtardı” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Haber : Sinan ATAN 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın