16 Eylül 2024 Pazartesi

KAYMAKAM GÜZEL'DEN KÖYLERE ZİYARET

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Çaytepe Köyü ve Söğütlü Mezrası'na bir ziyaret gerçekleştirerek, köy halkıyla buluştu.

03 EYLÜL 2024 SALI 10:57
0
962
0
AA aa
KAYMAKAM GÜZEL`DEN KÖYLERE ZİYARET

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte ilçeye bağlı Çaytepe Köyü ve Söğütlü Mezrası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılması planlanan hizmet alanlarını yerinde inceledi.

Kaymakam Muhammet Güzel, vatandaşlarla yaptığı sohbette, köylülerin dile getirdiği her bir sorunun çözümü için gerekli adımların atılacağını belirterek, “Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek, sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini karşılamak bizim öncelikli görevimizdir. Burada gördüğümüz ve tespit ettiğimiz her konu, ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde ele alınacak ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.” dedi.

Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Muhammet Güzel'e; Belediye Başkanı Kemal Tartar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Ağın, Bingöl İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu ile İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutan V. Beyazıt Bestami Uyan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mecit Elüstü eşlik etti

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.09.2024
14:47
BİNGÖL`DE BİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ
BİNGÖL'DE BİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ
Partisine yönelik eleştirilerde bulunduğu açıklamasında; 'İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak benim gördüğüm lüzum üzerine partiden istifa ederek, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim' dedi.
14.09.2024
13:22
TRT`DEN BİNGÖL`E ÖZEL BELGESEL 12
TRT'DEN BİNGÖL'E ÖZEL BELGESEL 12
Efsaneler şehri Bingöl'ün köklü tarihi ve görsel hazineleri 'TRT Belgesel'de hayat buluyor. TRT iç yapımlar tarafından hazırlanan '12 Efsaneler Şehri Bingöl Belgeseli', Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde ilk kez izleyiciyle buluştu.
13.09.2024
17:59
YENİDEN REFAH PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
YENİDEN REFAH PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
Bingöl merkez Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Eşref Varol, 5 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.
13.09.2024
13:47
BİNSİDAP DÖRT  TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
BİNSİDAP DÖRT TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP), gerçekleştirilen saha çalışmaları çerçevesinde Bingöl'ün sağlık sorunlarıyla alakalı dört başlıkta taleplerini paylaştı ve destek çağrısında bulundu.
13.09.2024
13:41
ÇOCUKLAR` HAYAT NAMAZDA  GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
ÇOCUKLAR' HAYAT NAMAZDA GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
Bingöl'de Kuran Nesli Platformu tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Hayat Namazla Güzeldir' programı 15 Eylül Pazar günü Bingöl'de düzenlenecek. Çocuklar namaz kılacak, oyun, ilahi ve şiir seslendirecekler.
12.09.2024
17:01
KENT KONSEYİ`NDEN  İKTİDARA `BİNGÖL İÇİN ACİL ÇAĞRI
KENT KONSEYİ'NDEN İKTİDARA 'BİNGÖL İÇİN ACİL ÇAĞRI
Bingöl'ün eğitimdeki fiziki eksikliklerini paylaşan Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş: 'İkinci bir asrın felaketi yaşanmadan okullarımızın güçlendirme ve yeni inşaat yapımları için acilen Bakanlık düzeyinde temasa geçilmelidir. Yarın çok geç olabilir! İktidarın tüm siyasi aktörlerini bu konuda harekete geçmeye çağırıyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın