20 Haziran 2026 Cumartesi

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Genç ilçesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Öğretmenler Toplantısı' gerçekleştirildi. Kaymakam Muhammet Güzel, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

13 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE 10:52
0
1007
0
AA aa
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel başkanlığında, Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda ilçede bulunan okul ve kurum yöneticisi ile öğretmenlerin katılımıyla “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Öğretmenler Toplantısı” gerçekleştirildi.Toplantıda, 2023 – 2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte ilçedeki eğitim faaliyetleri gözden geçirilirken, gelecek döneme ilişkin planlamalar ele alındı. Kaymakam Muhammet Güzel, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim standartlarının yükseltilmesi ve öğrencilerin başarısının artırılması için yoğun bir çaba sarf edildiğini belirterek, öğretmenlerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve ilçenin eğitim kalitesini artırma kararlılığını vurguladı.

Toplantının önemli bir bölümünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Kaya tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" ve eğitimde rehberlik çalışmaları üzerine bir sunum yapıldı. Kaya, bu yeni eğitim modelinin temel prensiplerini ve ilçedeki eğitim kurumlarında nasıl uygulanacağını detaylı bir şekilde anlattı. Ayrıca, eğitimde rehberlik hizmetlerinin önemine değinerek, bu alanda yapılacak çalışmaların öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.

Toplantıda, okul ve kurum yöneticileri ile öğretmenler, eğitim öğretim yılı boyunca karşılaşılan sorunları ve başarıları detaylı bir şekilde değerlendirdi. Öğretmenler, söz alarak yıl boyunca yaşadıkları deneyimleri ve çözüm önerilerini dile getirdi. Yapılan değerlendirmelerin ardından, ilçedeki eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması için atılacak adımlar belirlendi ve gelecek dönem için planlanan eğitim programları ve öğrenci başarısını artırmaya yönelik stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın