12 Eylül 2026 Cumartesi

DOĞALGAZ SÖZÜMÜZDÜR

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Genç Belediye Başkan Adayı Sadullah Örkün, seçilmesi halinde Genç'e doğalgaz getirilmesinin birinci önceliği olacağını söyledi.

04 MART 2019 PAZARTESİ 15:06
0
5943
0
AA aa
DOĞALGAZ SÖZÜMÜZDÜR

Bingöl'ün en büyük ilçesinin doğalgazdan mahrum bırakılmış olmasının kabul edilemeyeceğini ifade eden Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Genç Belediye Başkan Adayları Sadullah Örkün ve Şefika Doğan seçilmeleri halinde Genç'e doğalgaz getirilmesinin birinci önceliği olacağını söylediler. HDP Eş Başkan Adayları Örkün ve Doğan şunları söyledi. "İlçe halkımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Bugün bakıyoruz yanı başımızda Bingöl'de 2 yıldan beri doğalgaz kullanılıyor. Hem ekonomik hem doğa dostu. Böylesi bir nimetin ilçemizden mahrum bırakılmış olması kabul edilebilir bir durum değildir. İktidar mensupları şimdiye kadar gözlerini adeta Genç'e kapadılar. Allah'ın izniyle halkımız 31 Mart'ta o temsiliyeti bizlere verdiklerinde ilk ve en birinci önceliğimiz doğalgaz olacaktır. BOTAŞ yetkilileri ile yapacağımız görüşmeler ve belediyemizin tüm imkânları seferber edilerek doğalgazın 2019-2020 kış aylarında ilçemize kazandırılacağı sözünü veriyoruz. Yeter ki halkımız bizlere yönetim yetkisi versin”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın