14 Eylül 2026 Pazartesi

DEV PROJE İHALE EDİLDİ

Kültür Mahallesi'nde 1172 konut ve 196 işyerinin inşa edileceği Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale edildiğini bildiren Başkan Arıkan; Örnek bir projeyle hem sorunları çözeceğiz hem de ilimizin çehresini değiştireceğiz

02 EKİM 2020 CUMA 16:26
0
2857
0
AA aa
DEV PROJE İHALE EDİLDİ

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi'nde 15.1 hektarlık alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin TOKİ Başkanlığı'nca ihale edildiğini belirtti.
2013 yılından bu yana yaşanan sorunların çözümü noktasında önemli bir eşiğin daha aşıldığını belirten Başkan Arıkan, ihale sürecindeki değerlendirme ve itiraz süreçlerinin tamamlanmasıyla yapım aşamasına start verileceğini kaydetti.
Başkan Arıkan, “Hak sahipleri başta olmak üzere tüm Bingöl kamuoyunun yakından takip ettiği kentsel dönüşüm projesinin ihalesinin gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu süreçle ilgili gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra inşa süreci başlayacak” dedi.
TOKİ Başkanlığınca ihale değerlendirme sürecinin yapılacağını kaydeden Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Bu süreç tamamlandıktan sonra inşa süreciyle ilgili gelişmeler başta hak sahipleri olmak üzere tüm kamuoyuyla paylaşılacaktır. Projemizin bu aşamaya gelmesinde yoğun gayret ve emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, Valimiz Sayın Kadir Ekinci'ye, hak sahiplerimize ve projeye katkı sunan tüm dostlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın