12 Eylül 2026 Cumartesi

ÇATKIN GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yeniden Refah Partisi, Genç ilçesinde 3. Olağan Kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi ve mevcut başkan Mehmet Çatkın güven tazeleyerek yeniden Genç İlçe Başkanı oldu.

30 ARALIK 2024 PAZARTESİ 12:38
0
1086
1
AA aa
ÇATKIN GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yeniden Refah Partisi, Genç ilçesinde 3. Olağan Kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Mehmet Çatkın güven tazeleyerek yeniden Genç İlçe Başkanı oldu. 

Kongreye Katılım 

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Belediye Başkanı Kemal Tartar, İl Genel Meclis Üyesi Abdulmenaf Çağlayan, Solhan İlçe Başkanı Mahfuz Koşan, il ve ilçe meclis üyeleri, STK temsilcileri ve partiye gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cihat Hatısaru, kongrenin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini vurgulayarak, tüm katılımcılara teşekkür etti. Yeni dönemde ilçenin kalkınması ve sorunlarının çözümü için el birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Hatısaru, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.  

ÇATKIN, yeniden bu göreve layık görülmekten onur duyduğunu belirterek, “Partimizin hizmet çıtasını daha da yükseltmek için ekip arkadaşlarımızla durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kongre, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona ererken, katılımcılar, Yeniden Refah Partisi'nin Genç ilçesinde güçlü bir şekilde ilerlediğini dile getirdi. 

ÇATKIN VE YENİ YÖNETİMİ.

Başkan
Mehmet Çatkın
1-Halim Saçık
2-Abdurrahim anık
3-Fahrettin Barut
4-Ayetullah Darğın
5-Ramazan Mamuk
6-Necati Savaç
7-sadullah Bezen
8-Fehmi Yılmaz
9-Mehmet Ali Koca
10-Vedat Danış
11-ŞabanPolat
12-Neşat Sevinç
13-Nural Adanır
14-Mehmet Selim Ercan
15-Hasan Arıkan
16-Heybet güven
17-Yahya Ortak
18-Uğur Kalabalık
19-Naim Çağlayan
20-Hüseyin Andic
Yedek üye
Sedat Sarıkaya
Mehmet Tezel
Mehmet Çiftçi
Ahmet Aşiran
Gıyasettin akar
Zeynel Kete
Hamdullah Yakışan
Mehmet Sıddık Taş
Sadullah Catkın

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_184)
02 Ocak 2025 Perşembe 16:09
Gecinemiyoruz..secim ne zaman olacak..? Artık dayanacak gücümüz kalmadı..
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın