19 Haziran 2026 Cuma

BİNGÖL BAROSU'DAN BIÇAKLI CİNAYET İÇİN AÇIKLAMA

Bingöl'de, elinde ekmek bıçağıyla sokakta rastgele insanlara saldırarak 4 kişiyi öldürüp 5 kişiyi yaralayan ve hakkında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet, 5 kişinin yaralanmasına ilişkin de toplam 65 yıldan 110 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen katil zanlısı 27 Aralık'ta hâkim karşısına çıkacak.

12 KASIM 2024 SALI 16:53
0
1152
0
AA aa
BİNGÖL BAROSU`DAN BIÇAKLI CİNAYET İÇİN AÇIKLAMA

24 Temmuz'da Bingöl şehir merkezinde yaşanan olayda, Emircan Zazaoğlu elinde ekmek bıçağıyla sokakta rastgele insanlara saldırarak 4 kişiyi öldürüp 5 kişiyi yaralamıştı.

Savcılık, Zazaoğlu'nun 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan 4 kez ağırlaştırılmış müebbet, 5 kişinin yaralanmasına ilişkin de toplam 65 yıldan 110 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Elâzığ Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan hakkında açılan davanın duruşması 27 Aralık 2024 günü görülecek.

BİNGÖL BAROSU: “DOSYANIN YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Bingöl Barosu, Bingöl'de temmuz ayında uyuşturucu bağımlısı bir gencin şehir merkezinde bıçakla 4 kişiyi öldürmesi ve 5 kişiyi yaralaması olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Dava duruşmasının 27 Aralık'ta görüleceği belirtilen açıklamada:

“24 Temmuz 2024 Tarihinde ilimiz kent merkezinde E.Z. isimli şahıs tarafından dört vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 5 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan menfur saldırı ile ilgili olarak Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile sanık hakkında Türk Ceza Kanunu 82/1-b maddesinde düzenlenen canavarca hisle adam öldürme suçundan 4 kez ayrı ayrı olmak üzere ve yine yaralanan mağdurlara karşı aynı suça teşebbüs nedeni ile 5 kez ayrı ayrı cezalandırılması istemi ile açılan davanın yargılaması 27.12.2024 Tarihinde Bingöl 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanacaktır. Bingöl Barosu olarak bu menfur saldırıda yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi yineleyerek, dava dosyasının yakın takipçisi olacağımızı belirtir, saygılar sunarız.” denildi.

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın