13 Eylül 2026 Pazar

300 ÇOCUĞA MALZEME DESTEĞİ

Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri proje kapsamında Genç İlçesinde 300 çocuğa malzeme desteğinde bulundu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar daha sonrasında kano keyfi yaşayarak unutulmaz bir gün yaşadı.

02 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 11:44
2
2374
0
AA aa
300 ÇOCUĞA MALZEME DESTEĞİ

Spor uzmanı ve Rafting Antrenörü Arif Kaya, Genç ilçesinde sportif anlamda yürüttüğü başarılı çalışmalarla çocuklara rol model olmaya devam ediyor. Spor uzmanı Kaya'nın belirlediği ve malzeme ihtiyacı olan çocuklar için harekete geçen Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri,Her çocuğun spor yapma hakkı vardır” adlı projeyi hayata geçirdi.

Proje kapsamında Genç ilçesine gelen Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri, Kapalı spor salonunda düzenlenen törenle kendilerinde getirdikleri malzemeleri çocuklara takdim etti.

 Çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Oktay Kızar, “Toplumsal duyarlılık dersi kapsamında "Her çocuğun Spor Yapmaya Hakkı Vardır" projesi kapsamında merkeze bağlı Ormanardı köyünde 7 ile 15 yaş arası 25 kız 40 Erkek, Genç merkezinde 7 ile 15 yaş arası 100 kız 120 Erkek öğrenciye sportif malzeme dağıtımı gerçekleştirdik. Projeyi hayata geçirmemizde büyük emekleri olan Arif Kaya hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de malzemeleri verdiğimiz zaman çocuklarımızın yüzlerin deki mutluluk bizleri daha fazla mutlu etti. Öğrencilerimiz ile sürekli konuştuğumuz Dünyayı iyi ve güzel, merhametli insanlar değiştirecek düsturuyla daha fazla öğrenciye ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“KANO KEYFİ YAŞADILAR”

Malzeme dağıtımının ardından Arif Kaya öncülüğünde malzeme dağıtımına katılanlar Genç Murat Nehrinde rafting sporu yaparak keyifli bir günü geride bıraktı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın