16 Eylül 2024 Pazartesi

8 ODALI SIĞINAK BULUNDU

Bingöl'de teröristlerin inlerine girildi: 8 odalı sığınak içerisinde malzemeler ele geçirildi

05 EYLÜL 2024 PERŞEMBE 12:05
0
753
0
AA aa
8 ODALI SIĞINAK BULUNDU

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştiren operasyonlar çerçevesinde, geçmiş yıllarda kullanılan 8 odalı sığınak ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada:

“İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, PKK/KCK bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, muhtemel sığınak/barınaklarını tespit ve imha etmek maksadıyla, Yayladere ilçe kırsalında icra edilen Şehit Jandarma Uzman onbaşı İsmail Yılmaz operasyonu kapsamında terör örgütü tarafından geçmiş yıllarda kullanıldığı tespit edilen 8 odalı sığınak içerisinde yapılan aramada 65 adet büyük pil, 47 adet küçük pil, 2 kutu çakmak gazı, 2 kutu şampuan, 1 adet sac tava, 1 adet odun sobası, 1 paket ıslak mendil, 2 paket kadın pedi, 1 adet diş macunu, 2 adet diş fırçası, 1 adet demlik, 2 adet tabak, 2 adet plastik bardak ele geçirilmiş olup, bahse konu ele geçirilen malzemeler operasyon bölgesinde imha edilerek sığınak kullanılmaz hale getirilmiştir” denildi. 

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.09.2024
14:47
BİNGÖL`DE BİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ
BİNGÖL'DE BİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ
Partisine yönelik eleştirilerde bulunduğu açıklamasında; 'İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak benim gördüğüm lüzum üzerine partiden istifa ederek, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim' dedi.
14.09.2024
13:22
TRT`DEN BİNGÖL`E ÖZEL BELGESEL 12
TRT'DEN BİNGÖL'E ÖZEL BELGESEL 12
Efsaneler şehri Bingöl'ün köklü tarihi ve görsel hazineleri 'TRT Belgesel'de hayat buluyor. TRT iç yapımlar tarafından hazırlanan '12 Efsaneler Şehri Bingöl Belgeseli', Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde ilk kez izleyiciyle buluştu.
13.09.2024
17:59
YENİDEN REFAH PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
YENİDEN REFAH PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
Bingöl merkez Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Eşref Varol, 5 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.
13.09.2024
13:47
BİNSİDAP DÖRT  TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
BİNSİDAP DÖRT TALEBİNE DESTEK İSTEDİ
Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP), gerçekleştirilen saha çalışmaları çerçevesinde Bingöl'ün sağlık sorunlarıyla alakalı dört başlıkta taleplerini paylaştı ve destek çağrısında bulundu.
13.09.2024
13:41
ÇOCUKLAR` HAYAT NAMAZDA  GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
ÇOCUKLAR' HAYAT NAMAZDA GÜZELDİR ETKİNLĞİNDE BULUŞUYOR
Bingöl'de Kuran Nesli Platformu tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Hayat Namazla Güzeldir' programı 15 Eylül Pazar günü Bingöl'de düzenlenecek. Çocuklar namaz kılacak, oyun, ilahi ve şiir seslendirecekler.
12.09.2024
17:01
KENT KONSEYİ`NDEN  İKTİDARA `BİNGÖL İÇİN ACİL ÇAĞRI
KENT KONSEYİ'NDEN İKTİDARA 'BİNGÖL İÇİN ACİL ÇAĞRI
Bingöl'ün eğitimdeki fiziki eksikliklerini paylaşan Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş: 'İkinci bir asrın felaketi yaşanmadan okullarımızın güçlendirme ve yeni inşaat yapımları için acilen Bakanlık düzeyinde temasa geçilmelidir. Yarın çok geç olabilir! İktidarın tüm siyasi aktörlerini bu konuda harekete geçmeye çağırıyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın